PocketDream

mest om det som inte syns

småfolkscitat

Publicerad 2007-11-26 23:51:31 i

"- Det är viktigt med kärlek, för om folk inte tycker om folk så blir det inte mer folk "- Uffe, 8 år

jag är en tvättäkta idiot.

Publicerad 2007-11-26 22:43:50 i

De säger att jag hade änglavakt. Men vad har jag för glädje av det? Jag betedde mig som en jävla trafikfara men kom undan med bara lite värk här och var. Tar de körkortet ifrån mig så har jag åtminstone fått lite av vad jag förtjänar. De säger att den frusna snön inte hade utanför mitträcket att göra, att den fallit av taket på en långtradare, eller att snöröjningen brustit. Det spelar ingen roll. Hur man än resonerar går det inte att bortse ifrån att jag tog en risk. Utan att ifrågasätta eventuella konsekvenser, svalde jag risken med hull och hår. Jag tappade vägfästet i 110 knyck på motorvägen, kraschade mot mitträcket och skickade en annan bilist i diket. Ingen allvarligt skadad, två kvaddade bilar. Vad har jag lärt mig? Inget. Jag bara sitter trygg hemma i köket och skäms.

kyssar & körsbärsöl...

Publicerad 2007-11-06 22:38:31 i

... Jo jag drack faktiskt körsbärsöl i lördags. God damn, va gott det var! Rekommenderas starkt :D Väl värt en sväng förbi Delirium, de har 1999 andra ölsorter också, om man nu inte uppskattar vackert rubinröd öl som smakar allt annat än bitter malt.

Andra smakprover från min senaste helg - Chokladfestival och Sjöbarens fisksoppa med vitt vin. Vällagrat kinesiskt risvin som smugglats ombord på Ostindiefararen, bjöds jag på i en liten etta i Frölunda i fredags. Mycket trevligt. Och så alla de där kyssarna... åh.
image37

Jag & Stellan.


I söndags tog Karin och jag och Stellan en långpromenad i det underbara höstvädret.

Karin min vän, så glad att hon finns. Vad gjorde jag utan henne? Hon står med båda fötterna på jorden och lever alltid i nuet. Vilken förebild! Och vilken klippa att luta sig mot. Hon vet vad som behöver sägas och hon säger det när jag behöver höra det. Tack för att du finns!

Om

Min profilbild

PocketDream

Skräddare i Göteborg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela