PocketDream

mest om det som inte syns

Veckans idol: Magnus Rosén

Publicerad 2007-09-12 19:33:00 i


Hammerfalls basist har droppat bandet, med motiveringen: "I gruppen var jag bara ett verktyg för någon annans visioner, nu är det dags att pröva mina egna vingar!"

Det är ingen skit han hittar på heller, bland annat jobbar han som musiklärare i Mellerud för o sätta fart på musiklivet där. Bara en sann eldsjäl orkar med något sånt...

Inspiration.

image31

Love-Ology

Publicerad 2007-09-05 23:05:50 i

image28Bartender.... jag skulle vilja gifta mig med Regina. Flytta in i hennes hus i New York och sätta mig bredvid henne vid pianot. Vi skulle kunna spela fyrhändigt på söndagsmorgnarna.Loveology... vackert så det slår gnistor.

dagens ljusglimt

Publicerad 2007-09-04 21:24:00 i

...står allt som oftast CB  för.
Han fyller för övrigt år samma dag som mej och sist vi fyllde så bytte vi mixCD´s med varann. Fan vad bra den jag fick var! Började storstilat med Mew, följde upp med bland annat Depeche Mode, Magnetic Fields och West of Eden.
Inte nog med det, jag fick massor med beröm för min egen mix. Det tråkigaste med att mixa skivor är ju att man aldrig får så mycket cred som man tycker man förtjänar. CB vet att uppskatta en bra mix.

CB gillar att klottra. Oftast när han sitter i personalrummet med sin lunchlåda. Och gärna på omslaget av dagens tidning. Idag när jag sur o trött kom ut i köket för att ta mig lite knäckebröd nedsmulat i mjölk, fick jag syn på dagens konstverk och kunde inte låta bli att föreviga. Ett gott skratt till alla som inte älskar Peter Jihde! Notera vårtan på hakan.


like a child misses it´s blanket

Publicerad 2007-09-04 20:48:00 i

Sist vi sa hejdå var det hårt. Nu känns det omöjligt att funka utan! Saknar M så det svider. Fick knappt ett ord ur mig den sista kvarten innan jag hoppade av på dumma centralen. Låste in mina väskor, gick till pressbyrån och knep för första gången på flera år läpparna runt en pinne BlåBlend. Löjligt eller inte, men varje bloss är som en ... finns hälsosammare sätt att klara sig genom veckorna, jag vet, men...

Det är trettio oändliga mil dit,  jag vill åka dit och aldrig nånsin behöva åka därifrån. Så snygg, skön, ödmjuk. Fantastiskt.

Jag kom hem igår kväll, fick en idé, packade upp, gick och lade mig. Ritade ett nytt mönster och cyklade in till stan efter fräscha tyger. Har börjat på en gåva.

Om

Min profilbild

PocketDream

Skräddare i Göteborg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela