PocketDream

mest om det som inte syns

shizuka fumie miki - skön estetik

Publicerad 2008-01-26 15:22:05 i

image64
image65
image66
image67
image68


Det är nåt visst med japanska konståkare. Deras drag, färger, stilkänsla och medfödda perfektionism är som gjort att matchas med spegelblank is, sylvassa skär och artificiellt ljus. Det blir magi.

ÅRSSLUT.

Publicerad 2008-01-14 20:43:00 i

Jag: Ska du inte önska mej gott nytt år också? Sjukt dåligt och fegt att bara sluta höra av sej. Du kunde sagt som det var i stället. Jag var fullkomligt omotiverat kär i dej, vad korkat. Han: Ja det var fegt och dåligt av mig. Jag tycker bra om dej men kunde inte se att vi har nån framtid. Vet inte varför, det är något som fattas. Men tack för alla roliga helger. Slutsats- Du hade ingen större effekt på mej. Vi sågs ju faktiskt bara sju gånger, mellan juli och november. Jag är ganska oberörd. Snart är du glömd helt och hållet, snart kommer du inte ens att ligga och skava som ett litet sandkorn bakom ena örat. Inte ens det.

somliga går med trasiga skor... men inte vi.

Publicerad 2008-01-01 13:11:55 i

Frukostfilmen dagen till ära:

image57


När jag borstade tänderna och klädde mig lyssnade jag på en radiodokumentär om Cornelis Wreeswijk.

Nu ska jag ut på långpromenad i det bleka solen-leker-kurragömma-ljuset, när jag kommer hem vill jag ha varm choklad och bläddra några sidor i Nina Lekanders Mun mot mun.

Vad är det med den här dagen som gör att man plockar fram gamla trygga böcker och filmer och bäddar in sig i, som att bygga en vadderad rustning? Vad är det som gör att jag känner mig så utsatt trots att jag har allt jag behöver och mycket mer?

Är det bara jag?

Om

Min profilbild

PocketDream

Skräddare i Göteborg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela