PocketDream

mest om det som inte syns

God Jul...

Publicerad 2010-12-24 13:25:33 i

.. önskar jag åt alla. Min jul började igår någonstans mellan brunnsparken och centralstationen. På väg från jobbet till Skåne för en helg, med mina norrländska vänner i exil. Köpte med mat och släpade mina väskor ut på perrrongen. Tåget blev bara 75 min försenat, så jag hade tur jämfört med många andra. Min packning gick sönder på vägen och väl framme i Kristianstad möttes jag av en oändligt vacker snöstorm.

Nu är det julafton och händerna värker av gårdagens äventyr och idag har jag visst lyckats göra allt fel, tror jag. Jag försökte sätta på julmusik, det var fel. Jag lämnade badrumsdörren öppen, det var fel. Jag satte på elementen, det var fel. Jag lyckades inte diska så det blev rent, det var fel. Jag ber om ursäkt för alla fel. Jag börjar tro att det var ett misstag att åka hit, det känns i magen. I min varma, julpyntade lägenhet hemma i göteborg står grönkålen och sjuder på spisen, fick jag just veta. Mamma och Andrea huserar där över helgen, det blev bestämt i sista stund och jag önskar så att jag var där. Men nu är jag här och denna dagen blir nog bra om jag bara försöker göra rätt och vara snäll mot dem som jag ska fira denna julen med.

God Jul och ha en underbar dag. Ät inte för mycket för det kommer ni ångra imorgon och glöm inte titta på "Kan du vissla Johanna".

Angelägen hyresgäst söker nytt bo!

Publicerad 2010-12-08 12:23:34 i

Hej alla fastighetsägare!

Jag, den perfekta hyresgästen, söker ny bostad! Huserar just för tillfället i en fantastiskt mysig 2:a på Styrmansgatan med häpnadsväckande utsikt över majorna, eriksberg och hamninloppet. Jag har kontrakt till 2011-01-31, men kan du erbjuda mig en lägenhet redan till årsskiftet så är det inget problem, jag har kontakt med killen som ska ta över förstahandskontraktet här på Styrmansgatan och han flyttar så gärna in tidigare, eftersom han just nu bor i sin pappas arbetslokal.

Jag är 33 år, är fast anställd på samma företag sedan mer än 5 år tillbaka, har en årsinkomst på ca 300 000, naturligtvis inga betalningsanmärkningar. Jag är ostraffad, har utmärkta referenser, inga husdjur, inga okontrollerbara beteendestörningar, ingen stereoanläggning, inga cravings såsom rök- eller drogsug.

Jag älskar kultur, inredning, växter, internet och ekologiskt leverne. Kräver ingen bilplats, jag cyklar överallt!

Hoppas jag väckt ditt intresse? Ring, så kommer jag på besök!

(Ovanstående text, i något förkortad och mindre pikant version har jag spridit över hela göteborg den senaste veckan. Det har hittills resulterat i en visning av en fallfärdig 2:a vid Liseberg med balkong över motorvägen och en mytoman till hyresvärd, som fiskade efter svarta pengar genom att ge kontraktet till den hyresgäst som "ställer minst krav".)

Himmel vad jag hoppas att det dyker upp vettig respons snart, tycker inte om en framtid höljd i dunkel.

Om

Min profilbild

PocketDream

Skräddare i Göteborg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela