PocketDream

mest om det som inte syns

Angelägen hyresgäst söker nytt bo!

Publicerad 2010-12-08 12:23:34 i

Hej alla fastighetsägare!

Jag, den perfekta hyresgästen, söker ny bostad! Huserar just för tillfället i en fantastiskt mysig 2:a på Styrmansgatan med häpnadsväckande utsikt över majorna, eriksberg och hamninloppet. Jag har kontrakt till 2011-01-31, men kan du erbjuda mig en lägenhet redan till årsskiftet så är det inget problem, jag har kontakt med killen som ska ta över förstahandskontraktet här på Styrmansgatan och han flyttar så gärna in tidigare, eftersom han just nu bor i sin pappas arbetslokal.

Jag är 33 år, är fast anställd på samma företag sedan mer än 5 år tillbaka, har en årsinkomst på ca 300 000, naturligtvis inga betalningsanmärkningar. Jag är ostraffad, har utmärkta referenser, inga husdjur, inga okontrollerbara beteendestörningar, ingen stereoanläggning, inga cravings såsom rök- eller drogsug.

Jag älskar kultur, inredning, växter, internet och ekologiskt leverne. Kräver ingen bilplats, jag cyklar överallt!

Hoppas jag väckt ditt intresse? Ring, så kommer jag på besök!

(Ovanstående text, i något förkortad och mindre pikant version har jag spridit över hela göteborg den senaste veckan. Det har hittills resulterat i en visning av en fallfärdig 2:a vid Liseberg med balkong över motorvägen och en mytoman till hyresvärd, som fiskade efter svarta pengar genom att ge kontraktet till den hyresgäst som "ställer minst krav".)

Himmel vad jag hoppas att det dyker upp vettig respons snart, tycker inte om en framtid höljd i dunkel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

PocketDream

Skräddare i Göteborg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela