PocketDream

mest om det som inte syns

God Jul...

Publicerad 2010-12-24 13:25:33 i

.. önskar jag åt alla. Min jul började igår någonstans mellan brunnsparken och centralstationen. På väg från jobbet till Skåne för en helg, med mina norrländska vänner i exil. Köpte med mat och släpade mina väskor ut på perrrongen. Tåget blev bara 75 min försenat, så jag hade tur jämfört med många andra. Min packning gick sönder på vägen och väl framme i Kristianstad möttes jag av en oändligt vacker snöstorm.

Nu är det julafton och händerna värker av gårdagens äventyr och idag har jag visst lyckats göra allt fel, tror jag. Jag försökte sätta på julmusik, det var fel. Jag lämnade badrumsdörren öppen, det var fel. Jag satte på elementen, det var fel. Jag lyckades inte diska så det blev rent, det var fel. Jag ber om ursäkt för alla fel. Jag börjar tro att det var ett misstag att åka hit, det känns i magen. I min varma, julpyntade lägenhet hemma i göteborg står grönkålen och sjuder på spisen, fick jag just veta. Mamma och Andrea huserar där över helgen, det blev bestämt i sista stund och jag önskar så att jag var där. Men nu är jag här och denna dagen blir nog bra om jag bara försöker göra rätt och vara snäll mot dem som jag ska fira denna julen med.

God Jul och ha en underbar dag. Ät inte för mycket för det kommer ni ångra imorgon och glöm inte titta på "Kan du vissla Johanna".

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

PocketDream

Skräddare i Göteborg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela